1 November 2019

Christmas Owls

Langzamerhand komt de kerst steeds dichterbij en zijn de meeste volop aan het kerstkaarten maken. Met de nieuwe kerstboom stencil en de uiltjes van Eline wordt het super gezellig!

1nov19 Sigrid

Leg de kerstboom stencil op kraftpapier en teken deze 2 mal om. Teken de losse onderdelen van de boom op verschillende kleuren dessinpapier. Bewerk de randen van het dessinpapier en het kraft papier met witte gesso. Ril 1 van de kerstbomen op 6 cm gemeten vanaf de top van de kerstboom.
Bevestig de 2 kerstbomen met elkaar door het bovenste gedeelte met elkaar te verlijmen. Teken de ster op hagelwit kaartenkarton en plak die op de kerstboomtop. Stans de uiltjes uit kraft en hagelwit kaartenkarton en bewerk deze met gathered twigs distress inkt naar eigen inzicht. Teken met een rood potlood wangetjes en breng wat accentjes aan met een witte gelpen. Bevestig deze op de voorkant van de boom. Stans de sneeuwvlokken en de slingers uit hagelwit kaartenkarton. Stempel een tekst met zwarte stempelinkt op hagelwit kaartenkarton. Stans een ster uit roze glitter papier. Bevestig alle onderdelen op de kaart.

Veel succes met het maken van deze kaart!

Sigrid

 


Deel bericht

Share Share