1 January 2022

Een slimline kaart met vlinders

1jan22 AnjavLEr zijn prachtige nieuwe vlinders uitgekomen van Anja van Laar met de herkenbare elegante verfijnde details die ze altijd in haar mallen tekent. Ze laat ze rond fladderen op deze Slimline kaart.

Begin met het snijden van een strook van 10 cm van de korte kan van een A4 vel. Dit is je witte basis kaart. Stans met de grootste randmal uit de Slimline set het madeliefjes patroon uit Springtime. Plak deze op je kaart. Stans de driehoeken uit de Piramide set uit de uni tinten die je vindt op de achterkant van de designs uit Springtime. Plak deze iets over elkaar op de basiskaart. De lichte driehoek kun je met wat 3Dkit of foamtape iets verhoogd opplakken voor een mooi effect.
Stans de 3 vlinders uit wit basispapier en lichtgroen en plak delen of de vlinder helemaal over elkaar. Alleen de lijfjes dan kun je de vleugeltjes nog van elkaar vouwen. 

Plak ze verspreid met een beetje kit of foamtape op de kaart. 
Stempel het tekstje met Memento Bamboo green op een labeltje en bindt er een beetje floss aan en plak deze ook met wat foam of 3D kit op de kaart.

Hier en daar nog een groene rhinestone en je kaart is klaar!
Veel plezier met maken.


Deel bericht

Share Share