16 June 2018

Een stranddag

Van vandaag maken we een echte stranddag met deze prachtige kaart van Julie Baker. Met de natuurlijke kleuren en mooie lagen straalt deze kaart de rust van een zonnige dag aan een bijna leeg strand uit. Iets waar wij zeker wel zin in hebben!

16juni JulieBBegin met een witte basiskaart van ongeveer 13 x 18 cm. Snijd vervolgens een mat van marineblauw cardstock en vervolgens het houtdesign papier uit het Sea Breeze bloc. Stans de golvenrand en plak deze op de bovenkant van de kaart. Snijd of knip een strandplaatje uit het knipvel en mat dit op marineblauw cardstock. Plak dit aan de bovenkant van de kaart, net onder de golvenrand.

Gebruik de bendy card mallen, snij met de grootere mal het schelpen design papier. Stans het strand hek uit kraft papier en plak dit achter de bovenste rand met de golf mee. Stans de kleinere mal van de bendy card set uit wit cardstock en emboss dit met het schelpen patroon. Bewerk dit heel licht met inkt om het een zandeffect te geven. Buig dit iets rond voor het aan de kaart te bevestigen.

Stans de strandpaal uit wit en kraft cardstock. Stempel op de witte stukken de teksten, knip dit uit en plak het op de kraft versie. Plak het geheel linksonder op de kaart. Stans de strandstoel uit kraft en plak deze rechtsonder op de kaart. Voeg een paar gestanste schelpen toe.

Knip de label met de boot uit het design papier en knip een wit label. Stempel hierop een tekst en maak het vast aan de kaart met een stuk raffia. 


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.