13 May 2020

Feestelijke eenhoorns

Op deze feestelijke kaart straalt Eline's nieuwe eenhoorn in het middelpunt. Gudrun gebruikte alle drie de eenhoorns uit de stempelset en wat zijn ze leuk! Kijk maar eens naar de binnenkant van de kaart.

13mei20 Gudrunkopie

Mat op de voorkant een stuk roze metallic papier en vervolgens een stuk design papier. Snijd een brede strook design papier voor dwars over de kaart en een smalle strook roze metallic papier. Plak dit op zoals op het voorbeeld. Stempel bovenaan de kaart de grote tekst. Stempel op een wit stuk markerpapier de eenhoorn, stans deze uit en kleur hem in met alcoholmarkers. Plak het verhoogd op de kaart. Stans een tekstballon, stempel een tekst erop en plak deze ook verhoogd op de kaart.

13mei20 Gudrun3

Pat op de binnenkant van de kaart op zowel het bovenste als het onderste paneel een stuk designpapier. Snijd uit kraft het mechanisme voor een 'twist and pop' kaart. Een brede strook vouw je hiervoor in vier delen. Beplak alle vier de delen met roze metallic papier en mat hierop vervolgens designpapier. Stempel op twee panelen grote teksten. Stempel op markerpapier twee eenhoorns en een wolkje, stans deze uit en kleur de eenhoorns met alcohol markers. Plak ze verhoogd op de twee panelen zonder tekst. Stans twee tekstballonnen en stempel hierop teksten. Plak deze en het wolkje verhoogd op.


Deel bericht

Share Share