12 May 2020

Leuk lezen!

Met de geweldig leuke labels die deze maand zijn uitgekomen kun je ook hele leuke boekenleggers maken. De meiden hier houden nogal van panda's en laat Eline nu deze maand een geweldig leuke stempel en stans set hebben uitgebracht. Die moesten er dus op. Zo word lezen toch meteen een stuk leuker!

12mei20 Rimmie1

Voor beide labels.
Stans 2x het grootste label uit wit kaartenkarton en dessin papier.
Leg het label op dessin papier en trek de binnenste lijnen van het label over met potlood en snijd uit. Het label van dessin papier ril je op 2,5 aan de kant met het gaatje. Plak alleen het bovenste stukje vast met dubbelzijdig tape. Zelf maakte ik met wat garen een tassel. Hoe je deze maakt kun je vinden op site's als Pinterest.
Stans de panda's uit wit papier wat geschikt is voor jouw kleurmedium. Stempel de panda's met zwarte stempelinkt en kleur de afbeelding in. Ik stempelde met Versafine onyx black en kleurde ze in met Faber Castell polychromos.

12mei20 Rimmie2

Label Iris
Stans uit diverse kleuren kaartenkarton en dessin papier het volgende: label sluitingen (2x), zeshoek (2x), banner, tekststrookje en letters. Stempel op het tekststrookje de tekst met Versafine onyx black. Werk het label af volgens voorbeeld.

12mei20 Rimmie3

Label Mirte
Snijd een strookje dessin papier van 4,5 x 5,5 cm en scheur beide lange zijdes af. Snijd een strookje dessin papier van 2 x 5 cm. Hier komen de letters op. Stans uit diverse kleuren kaartenkarton en dessin papier het volgende: letters, hartje, tekststrookje en de sluiting van het label. Stempel op het tekststrookje de tekst met Versafine onyx black. Werk het label af volgens voorbeeld.

12mei20 Rimmie4+5

Fijne dag allemaal!

Groetjes

Rimmie


Deel bericht

Share Share