31 January 2021

Feestvarken

Vandaag op de laatste dag van januari mag ik jullie een feestelijk kaartje laten zien met daarop de super feestelijke feestvarken stempel en stansjes ontworpen door Eline Pellinkhof. Ook komen er in Februari ook 2 sets met Slim line stansen uit. Zo leuk want je hebt meteen een mooie basis voor je kaart.

31jan21 Rimmie1

Neem een A4 vel wit kaartenkarton. Snijd van de lengte 10 cm af en vouw dubbel. Stans uit vergrijsd kraft en wit glad kaartenkarton de slimline basis. Leg het mask stencil met de golfrand op het witte kaartenkarton en bewerk de ene helft met distress victorian velvet en de andere helft met antique linnen. Leg het mask stencil met de confetti op het roze gekleurde deel en bewerk dit met distress inkt picked raspberry. Breng met een witte gelpen accentjes aan in de confetti.

31jan21 Rimmie2Stans de feestvarkens en cupcake uit wit stempelpapier en stempel er met Versafine onyx black de feestvarkens en cupcake op. Kleur in met je favoriete kleurmedium. Deze feestvarkens zijn ingekleurd met Faber Castell polychromos kleurpotloden. Stans de diverse motieven uit dessin papier, glitter papier en kaartenkarton. Stempel met Versafine onyx black de tekst in de rechter benedenhoek. Werk de kaart verder af volgens voorbeeld.

Hele fijne dag allemaal!
Groetjes
Rimmie

 


Deel bericht

Share Share