27 June 2020

Van harte

Leuke setjes van Eline de maand juli met dieren stempels en bijpassende malletjes om ze na het kleuren uit te stansen. Ik ben met de krokodil aan de gang gegaan.

27 juni Anja

Neem een dubbele witte kaart van 12 x 15 cm met de vouw links.
Stempel de krokodil op DCP papier en kleur hem in met copic markers of als je liever met een ander kleurmiddel werkt pas dan je papier aan dat kleurmiddel aan. Na het kleuren leg je het malletje erop, plak hem vast met mask-tape en draai hem door je stans/embosmachine.
Leg het mask-stencil op de voorkant van de kaart en ga er met een distresstool/sponsje met distress inkt overheen zo maak je een bijpassend achtergrondje.
Stans uit wit karton de grootste rechthoek uit en stans ook een keer de grootste mal samen met de daaropvolgende maat tegelijk uit dan heb je een extra rand om er straks op te plakken.
Stans de op 1 na grootste rechthoek ook een keer uit donkergroen karton.
Leg de witte rechthoek in je stempelhulp en stempel een paar blaadje in verschillende groentinten en stempel op een apart stukje karton de kleinste blaadje een paar keer af om die vervolgens uit te stansen met de daarvoor bestemde malletjes.
Plak die extra rand op het bestempelde kaartje en plak de krokodil met een rood ballonnetje aan zijn staart erop.
Stans de tropische bladeren en de bloem, bewerk de bloem met distress inkt.
Stans uit zwart karton de benodigde letters het is handig van tevoren aan de achterkant double sided craft-tape te plakken dan kun je na het stansen de letters gelijk opplakken.
Plak nu alle onderdelen op de kaart en plak een gele enamel dot in het hartje van de bloem.
Succes!

Groetjes van Anja


Deel bericht

Share Share