2 September 2022

Heerlijk het is Herfst

De lieve beren die ik mocht ontwerpen voor de september collectie kun je gebruiken als ijsberen voor het maken van een winterse kaart. Maar je kunt er ook uitstekend bruine beren van maken en die kun je natuurlijk gebruiken in ieder seizoen!

2sept22 Marleen1Snijd een topvouwkaart van 14,5 x 10,5 cm uit hagelwit. Snijd uni dessinpapier van 13 x 9 cm en dessinpapier 12,5 x 8,5 cm. Plak op elkaar en op de kaart. Snijd/scheur een strook oranje dessinpapier van 10,5 x ca. 2,5 cm en plak op. Stans de grote maan uit zilverkleurig Metallic paper en plak op. Stans de beren uit de verschillende kleuren. Plak in elkaar en op de kaart. Maak met een potlood de wangetjes een beetje roze en zet met een gelpen een wit stipje op de neusjes en oogjes.

2sept22 Marleen2

Stans de boompjes uit de verschillende kleuren uni dessinpapier en plak op de kaart alsof de beer er achter vandaan wandelt. Stans de paddenstoelen uit de verschillende kleuren, plak in elkaar en op de kaart. Stans een banner uit, bestempel deze met het tekstje 'Heerlijk Herfst' en plak op. Werk de kaart verder af met rhine stones.

Heel veel knutselplezier!
Hartelijke groetjes, Marleen


Used materials


Deel bericht

Share Share