23 December 2021

Kerstwens met een prachtige poinsettia

Komend weekend is het al weer Kerst. Iedereen is druk en dan is het soms wel even lekker om ontspannend iets te zitten inkleuren.

23dec21 Sigrid1

Snijd uit stempelpapier een rechthoek van 9 x 12,5 cm. Kies een rechthoek en een vierkant uit. Breng het inkt (Memento Nautical blue en Teal Zeal) op de stempels aan. Rol deze uit met een brayer en stempel ze daarna op het stempelpapier. Kleur de randen van de stempels nog een keer extra met de gebruikte kleur inkt zodat deze wat donkerder worden. Stempel de poinsettia stempel op maskeerpapier. Knip het gedeelte weg dat je wel op je stempelpapier wilt stempelen. Leg de rest van het maskeerpapier op je stempelpapier en stempel met zwarte stempelinkt (Memento Tuxedo black) de poinsettia op je kaart. Kleur de kersttakken, de besjes en de blaadjes in met Copics alcohol markers naar eigen inzicht. Maak witte stippen op de besjes met een witte gelpen.

23dec21 Sigrid2

Stempel met zwarte stempelinkt de tekst op de kaart. Plak het stempelpapier op donker rood kaartenkarton van 9,5 x 13 cm. Plak dit op donker blauw kaartenkarton van 10,25 x 13,75 cm. Plak dit op een hagelwitte dubbele kaart van 11,5 x 15 cm. Stempel de poinsettia 2x op hagelwit kaartenkarton. Knip deze uit en bevestig beide lagen met 3d-kit op de kaart. Breng in het hart van de poinsettia nog een beetje Star Dust Stickles aan.

Fijne Kerstdagen!
Sigrid


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.