13 October 2019

Merry moments with Tiny's Snowmen

 Deze boxcard biedt een gezellig inkijkje in de wereld van de sneeuwpoppen! Tina gebruikte Marleen's nieuwe bomen voor de setting. Door het gebruik van metallic- en glitterkarton wordt het een nog feestelijkere kaart.

13okt Tina

Stans de basis van de box uit design papier. Stans de tussenschotjes uit wit cardstock. Stans uit wit cardstock de sneeuwheuvels en plak deze op de stroken. Stans de sneeuwpoppen uit wit cardstock en hun accessoires uit design papier en de juist kleuren cardstock. Stel de sneeuwpoppen samen. Je kunt de bolletjes steeds ietsjes laten overlappen, maar je kunt ze bijvoorbeeld ook op een smal strookje wit cardstock plakken dat je vervolgens op de stroken van de boxcard plakt. Stans de bomen uit verschillende kleuren glitter- en metallickarton. Plak deze ook op de stroken.

13okt Tina2Stans de slee uit kraft en design papier, stel hem samen en plak hem op de box. Bevestig hier een sneeuwpopje op. Stempel de tekst op een wit rechthoekje. Snijd in hetzelfde formaat een rechthoekje uit zilver glitterkarton en plak dit er achter. Bevestig beide op de voorkant van de box. Stans nog een witte bloem en bevestig deze met een stukje twine erachter op de voorkant van de box. Maak het af met een bloemenkern uit zilver glitterkarton en een enamel dot.


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.