29 March 2022

Om je op te fleuren

Met de nieuwe Craftable 'Slimline 3 circles' kun je de mooiste kaarten met een setje doorkijkjes erop maken. Op mijn kaarten springen de kikkertjes vrolijk rond tussen de waterlelies en libellen. 

29mrt22 Marleen1Beide kaarten worden op dezelfde manier gemaakt. Snijd een slimline kaart van 21 x 10 cm uit hagelwit. Stans de sierlijke rand voor op de kaart uit parelwit kaartenkarton en plak op met 3D tape. Stans de mal met de drie ronde openingen uit hagelwit. Snijd/scheur een strook blauw uni dessinpapier van 19 x ca. 3 cm en plak deze vast aan de achterkant van het papier met de drie openingen. Snijd een strook vellum van 19 x 5 cm en stans de rand met wolken hier aan de bovenkant uit. Plak ook dit vast aan de achterkant van het papier met de 3 openingen, alleen plak het nu vast met 3D tape. Plak het geheel nu op de kaart met 3D tape, zodat alles dezelfde hoogte heeft. 

29mrt22 Marleen2

Stans de waterlelies, kikkers, libellen, takken en bloemen uit de verschillende kleuren. Plak deze in elkaar en decoreer de kaarten hiermee. Geef de kikkertjes met een potlood roze wangetjes en zet met een gelpen een wit stipje in de oogjes. Plak een stickertje met tekst op het donkerroze uni dessinpapier, snijd uit zodat er rondom nog een randje van 1 mm zichtbaar is en plak op de kaart. Werk de kaart verder af met pareltjes. 

Veel knutselplezier!
Hartelijke groetjes, Marleen


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.