26 November 2022

Onder kikkers paraplu

Eind november... het is buiten koud, grijs en nat. Sommige mensen kunnen dus wel een opkikkertje gebruiken en deze zijn met dit natte weer natuurlijk extra leuk met een paraplu!

26nov22 Marleen2

Kaart 'Opkikkertje'
Snijd een kaart van 13,5 x 13,5 cm uit fluweel wit kaartenkarton. Stans de 'Square Background' uit geruit dessinpapier en plak op. Stans de 'Long Background' uit blauw uni papier en plak er liggend voor met 3D tape. Stans de paraplu, kikker en waterlelie met bladeren uit de verschillende kleuren. Plak in elkaar en op de kaart. Plak de paraplu onderste bovenop als een bootje in het water en stop het kikkertje erin. Stans een wolkje uit vellum en een uit wit en plak samen op. Stans een bannertje uit lichtroze, bestempel met het tekstje en plak op. Werk de kaart verder af met regendruppeltjes en zilverkleurige rhine stones.

Kaart 'Van harte Beterschap'
Snijd een kaart van 15 x 10,5 cm uit fluweel wit kaartenkarton. Stans twee maten van de 'Long Background' uit, een grote uit geruit dessinpapier en een uit blauw uni papier. Plak de grote rechtopstaand op de kaart en de blauwe er liggend voor met 3D tape. Stans de paraplu, het kikkertje en een lelieblad uit de verschillende kleuren. Plak in elkaar en op de kaart. Plak de paraplu zo bij de kikker dat hij hem vasthoud. Stans een wolkje uit vellum en een uit wit en plak samen op. Stans een bannertje uit lichtroze, bestempel met het tekstje en plak op. Werk de kaart verder af met regendruppeltjes en zilverkleurige rhine stones.

Heel veel knutselplezier!
Hartelijke groetjes, Marleen


Used materials


Deel bericht

Share Share