21 November 2021

Sinterklaas kapoentje

Wat is het toch weer een gezellige tijd, de Sinterklaastijd. En wat is er nou leuker om zelf je pakjes te versieren met een leuk label. Ik ging aan de slag met de leuke pietjes van deze maand en natuurlijk kon de eerder uitgebrachte Sinterklaas daarbij niet ontbreken.

21nov21 RimmieStans het kleinste label 2x uit wit. Stans het middengedeelte van het label 1x uit wit en 1x uit dessinpapier.

Pieten label
Snijd een strookje van 3 x 7 uit wit en scheur één lange zijde af. Snijd een strookje van 1,3 x 7 cm uit glitter papier. Snijd een klein strookje van 1 x 2,5 cm uit wit en stempel hierop de tekst met Versafine onyx black. Stans de benodigde motieven uit diverse kleuren papier. Werk het label verder af volgens voorbeeld.

Sint label
Snijd een lange strook van 3,5 x 9 cm uit dessinpapier en scheur één lange zijde af. Snijd een strook van 3,5 x 4,5 cm uit glitter papier. Snijd een klein strookje van 1 x 2,5 cm uit wit en stempel hierop de tekst met Versafine onyx black. Stans de benodigde motieven uit diverse kleuren papier. Werk het label verder af volgens voorbeeld.

Mijn labels bevestigde ik met een stuk zwart lint aan twee kleine pakjes met daarin iets heerlijk zoets ;-)

Fijne dag allemaal!
Groetjes, 
Rimmie

 


Deel bericht

Share Share