3 March 2018

Verjaardags-box-kinderkaartje

3mrt18 Anja1

Nu even geen geboortekaartje met de Eline diertjes maar een verjaardagskaartje.

Weet je niet hoe je de box card mal moet gebruiken is hier een filmpje waarin deze uitgelegd wordt.
https://www.youtube.com/watch?v=7qaG66Fcw7o&t=75s

Stans de voorkant van de boxcard door op wit karton gelijk het dessinpapier te leggen en daarop de grote mal samen met de mal voor het gat met verwijderbaar tape vast te plakken en zo te stansen dan zit het gat zowel in de basiskaart als in het dessinpapier op de juiste plek. Snijd het dessinpapier verder op maat. Stans de achterkant van de boxcard ook uit wit karton en de drie bevestigingstrookjes uit legergroen karton. Bekleed de voorkant en achterwand van de box card met dessin papier. Stans en embos 7 eiken en bewerk ze met distress inkt. Stans en embos diverse blaadjes, takjes, grasrandjes en vogeltjes. 

3mrt18 Anja2

Stans de aap, de koala met baby, de kangaroo met baby, de zebra en de build a tree en zet ze in elkaar. De aap komt aan de voorkant van de box card met een gestempeld tekstje in zijn hand. Tegen de binnenkant komt een grasrandje, een eik met de koala’s , takjes en blaadjes. Op het eerste bevestigingstrookje komen twee eiken, een grasrandje, blaadjes en takjes. Op het tweede strookje komen twee eiken, de kangaroo met baby, een grasrandje, blaadjes en takjes. Op het derde strookje komen 3 eiken, de zebra, een grasrandje, blaadjes en takjes. Tegen de achterwand komt de buil- a- tree boom en een grasrandje. Stans wat vogeltjes bewerk ze met distress inkt en zet er hier en daar een in de bomen en op het gras. 

3mrt18 Anja3Zet nu de box card in elkaar. Werk de kaart af met een gestempeld tekstje , paar pailletjes en een dubbel strikje van wax koord.

Succes!
Groetjes van Anja


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.