7 May 2019

Zeehond tussen de meeuwen

Gudrun laat vandaag een wel heel erg leuke combinatie zien! Ze heeft de nieuwe randstempel van Tiny met de sandpipers samen met een zeehond van Hetty gestempeld. Samen geeft dit een wel heel vrolijk tafereel. 

3mei19 Gudrun

Snijd uit lichtbruin cardstock een schuine easel kaart. Bekleed deze met design papier. Plak op de staander nog een strookje design papier. Stans uit lichtbruin cardstock het bootje, beïnkt deze na het embossen en plak deze met foam tape verhoogd op, zodat deze de kaart laat staan. 

Snijd een strook design papier en plak deze op de voorkant van de kaart richting de linker zijkant. Stans uit kraft de stijger en plak deze links op de kaart. Snijd een stuk wit stempelpapier en mat dit op lichtbruin cardstock. Stempel hierop de krab en de zeehond. Maskeer deze en stempel vervolgens de schelpen, sandpiper rand en het net. Kleur vervolgens alles met alcohol markers in het plak het geheel op de voorkant van de kaart. Gudrun heeft de sandpipers gekleurd als zijnde het zeemeeuwen, maar je kunt ze natuurlijk ook bruin kleuren zoals echte zandlopers.


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.