18 september 2018

A dear Christmas

 Dit dromerige landschap onder een sterrenhemel geeft een prachtig winterse sfeer weer. Met de grote bloem van Anja van Laar maakte Tina deze kaart helemaal af.

18sep18 Tina

Stans de Lacy Folding Die uit kraft en vouw deze. Snijd een wit cardstock even groot als de folding die basis en vouw deze onder het kraft. Stans de sterrencirkel uit wit cardstock en een paar losse sterren uit goud glitterkarton. Plak dit op de basis. Stans de grote siercirkel uit de Lacy Folding die set uit wit cardstock en bewerk deze licht met Distress Ink Vintage Photo. Knip of stans het plaatje op maat en bewerk deze ook licht met Distress Ink en plak het op de kaart. Stempel de tekst op wit Cardstock en stans het met de banner. Maak een klein gaatje aan de linkerkant van de banner en strik hier een stukje fijn twine doorheen. Plak het op de kaart. Stans tot slot de blaadjes van Anja's bloem uit wit en bruin cardstock en de bloem uit twee tinten geel en de kern uit wit cardstock en plak het op de kaart. Maak het af met een enamel dot als kern van de bloem.

Groetjes,
Tina


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Een prachtige kaart Tina, met duidelijke omschrijving! De kleuren van het winters tafereel passen allemaal mooi bij elkaar. Echt een plaatje. Groetjes, Minke

  • Super mooie kaart! Groetjes Betha