25 augustus 2022

A lovely winter day

Deze schudkaart geeft je direct een echt winters gevoel. Door de bomen voor de plaatjes van Mattie te plakken maakte Wenche er een schitterend klassiek doorkijkje van.

 25aug22 Wenche1

Snijd uit wit cardstock een slimline basiskaart. Stans uit de voorkant het venster met de grootste mal uit de CR1584. Wenche gebruikte het plastic van de LR0772 verpakking om het schudvenster te maken. Knip dit op maat en plak het achter de opening voor het venster. Neem een stuk designpapier en snijd dit op maat voor achter het venster. Stans uit wit cardstock het frame met de drie cirkels, snijd de plaatjes uit en plak deze erachter en plak het geheel op het design papier. Stans uit designpapier de bomen en plak dit erop. Vul het venster met Shaker Snow en bevestig het geheel met de bomen en plaatjes aan de binnenkant van de kaart achter het venster. 

25aug22 Wenche2Voor de binnenkant stans je uit wit cardstock nog een frame met drie cirkels. Snijd hiervoor drie andere plaatjes op maat en plak ze achter de frames. Plak het geheel aan de linkerkant. Snijd voor de rechterkant een mat uit designpapier. 

Snijd een stuk twine om de kaart mee dicht te knopen. Stans uit designpapier een hart en stempel hier de tekst op. Plak het hart met foamtape op de voorkant. Knoop met het twine de kaart dicht.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen