20 januari 2019

Baby boy

20jan19 Sigrid1

Wat een leuke baby materialen zijn er deze maand weer uitgekomen en nu maar hopen dat er veel baby's geboren worden zodat je ze naar harte lust kunt gebruiken en versturen.

Snijd uit hagelwit papier een dubbele kaart van 10,5 x 15 cm en embos/snijd de 'Anja's vertical folding' die op 5,25 cm aan de voorkant van de kaart. Vouw de kaart. Draai nu de kaart een kwart slag naar links zodat de vouwlijn aan de onderkant van de kaart komt te zitten. Snijd uit dessinpapier een rechthoek van 14 x 4,25 cm en eentje van 14 x 9,5 cm. Mat beide op kraft papier en snijd dit aan alle kanten 2,5 mm groter uit en mat deze op de kaart. Snijd uit kraft papier een cirkel met behulp de grootste ronde mal. Snijd uit dessinpapier een cirkel met een diameter van 8 cm. Stans uit wit papier de cirkel met sierrandje en kleur deze blauw met distress inkt (Faded jeans and chipped sapphire). Stans het plaatje uit het knipvel met een van de cirkels (6,2 cm) van de globe mal. Mat dit op de voorkant van de kaart. Snijd uit dessinpapier een strook van 1 x 4,5 cm. Snijd daaruit een driehoek zoals in voorbeeld en mat dit op kraft papier en snijd dit aan alle kanten 2,5 mm groter uit. Vouw deze dubbel en bevestig deze in het midden aan de bovenkant van de kaart.

20jan19 Sigrid2

Plak de strook aan de voorkant van de kaart maar voor de helft vast! Werk de kaart af met baby-boy tekst, ballonnen, kadootjes, plakparels en een strik.

Een hele fijne zondag!
Groetjes, Sigrid


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Waar kan ik de aanbieding van die mallen vinden 5 voor 5euro

  • Schattige kaart! Groetjes Betha

  • Wat een ontzettend leuk kaartje en een schattige lijn