4 januari 2019

Hello little one

Hallo allemaal,
Als eerste wil ik jullie natuurlijk allemaal een heel gelukkig nieuwjaar wensen, dat het voor iedereen maar een heel mooi creatief jaar mag worden. Ik hoop ook in het nieuwe jaar jullie weer te kunnen inspireren! Het nieuwe jaar begint in de maand januari, bijna traditioneel met een aanvulling op de baby collectie. Eline Pellinkhof wist weer een geweldig lief baby konijntje te ontwerpen voor deze collectie. Dit in combinatie met het prachtige dessin papier en het nieuwste craft stencil van Marleen, vroeg dit om eens iets anders dan een kaart.

 

Een geboortekrans! 4jan.Rimmie.1

Aan de slag!

Leg het craft stencil met de wolk op wit kaartenkarton, de maan op zilver kaartenkarton en trek dit over  met een potlood en knip uit. Stans uit zilver kaartenkarton de sterrenboog, knip doormidden en plak deze gedeeltelijk achter de wolk. Stans vervolgens uit dessin papier en wit kaartenkarton een 8-tal cirkels.

Bewerk de witte cirkels met de embossingfolder. Schik deze in een cirkel rond de wolk. Stans uit diverse kleuren kaartenkarton en dessin papier het volgende: wolken, konijntjes, swirls, tekst, ballonnen en de rozette (2x). Zet de rozette in elkaar en plak erachter een stukje dubbel lint zodat je de krans kunt ophangen. Snijd een stukje wit kaartenkarton waarop je met Versafine onyx black de tekst stempelt. Werk de krans verder af volgens het voorbeeld.4jan.Rimmie.2

4jan.Rimmie.34jan.Rimmie.44jan.Rimmie.5

 Liefs Rimmie


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Wat een schattige kaart. Hoe groot zijn de gebruikte cirkels die je gebruikt hebt?

  • Wat een geweldig leuke krans! Jij ook een gezond en creatief 2019! Groetjes Betha

  • Super leuk gedaan

  • Superrrrr leuk :) groetjes Maura

  • Super leuke kaart ga hem maken voor mijn klein dochter die in februari haar baby verwacht .