17 oktober 2020

Big labels

Deze maand zijn er een viertal hele mooie grote stempels uitgekomen. Aan mij de eer deze keer om er met twee daarvan aan de slag te gaan. Het zijn twee redelijk grote labels geworden, leuk om gewoon zo te versturen of om aan een cadeau te bevestigen.

17oktober Rimmie1Aan de slag!
Neem onderstaand patroon over op watercolor paper van 8 x 14,8 cm.
Teken aan de bovenzijde af op 2 - 6 cm en aan beide zijkanten op 2,5 cm vanuit de hoek.Snijd de hoekjes af. Plaats het gaatje in het midden op 1,5 cm van boven.

17oktober Rimmie2Bewerk het label met watercolor in de gewenste kleuren. Goed laten drogen en stempel er vervolgens met Distress oxide kleine stempeltjes op. Stempel met Archival black de stempel erop. Bewerk de randen van het label met distress ink black soot. Leg het label op zwart kaartenkarton wat je rondom 3 mm groter aftekent. Stans uit diverse kleuren kaartenkarton de juiste benodigdheden.

17oktober Rimmie3Extra voor dit label:
Strookje van 3 x 6,5 cm zwart kaartenkarton, hoekjes afknipen. Strookje van 2 x 4 cm, puntje eruit knippen. Strookjes van 1,4 x 5 cm en 2 x 3,7 cm uit wit kaartenkarton. Stempel hierop met Versafine onyx black de tekst. Bewerk de randjes met distress ink black soot. Plak de tekst kerst op zwart kaartenkarton van 2,3 x 4 cm. Met een posca pen wit maakte ik de sterretjes wit en zette ik wat kleine stippen.

17oktober Rimmie4Extra voor dit label: Strookje van 4 x 4,5 cm uit turquoise kaartenkarton, knip hier een hoekje uit.
Strookje van 3 x 4 cm uit zwart kaartenkarton, knip hier een hoekje uit. Strookjes van 2 x 6 cm en 2,3 x 4,7 cm uit wit kaartenkarton. Stempel hierop met Versafine onyx black de tekst. Bewerk de randjes met distress ink black soot. Plak de tekst winter op zwart kaartenkarton van 2,6 x 5 cm.
Met een posca pen wit maakte ik de sterretjes wit. Bevestig aan beide labels lint!

Fijne dag allemaal!
Groetjes
Rimmie


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Prachtig Rimmie! Groetjes Betha