13 februari 2020

Bloemen in een vaas

Deze prachtige bloemenvaas maakte Julie Baker met Marleen's nieuwe kan. Maar kijk eens goed; dat achtergrond papier komt niet uit een blocje, dit stempelde zij met de nieuwe Colorful Silhouette stempels.

13feb20 JulieB

Snijd een witte basiskaart van ongeveer 13,5 x 14,5 cm. Stans de voorkant met Anja's Flower Corner.

Snijd voor de binnenkant een wit stuk cardstock van 12,5 x 14 cm. Stempel hierop de bloemen en blaadjes uit de stempelset met verschillende bij elkaar passende kleuren inkt. Mat dit vervolgens op een stuk paars cardstock. Stans het ovale frame uit paars cardstock en het binnenste van het frame uit wit cardstock. Plak het op de kaart.

Stans de kan uit design papier en de takjes uit wit cardstock. Bevestig de onderkanten van de takjes aan de achterkant van de kan voordat je deze op het midden van het frame plakt. Stans nog wat losse kleine bloemetjes, vlinders en hartjes uit design papier en plak dit op de takjes en het frame. Knoop een strik uit baker's twine en bevestig dit op de kan. Maak het af met een klein hartje op de strik.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Mooie achtergrond en kleuren!
    Groetjes van Afke

  • Super mooie kaart helemaal mijn kleuren

  • Heel mooi! Groetjes Betha

  • mooiii
    grkarin

    jammer dat we niet meer een gewone blog hebben.....zo zag ik elke keer een nieuw bericht verschijnen in mijn dashboard...............heel jammer nu vergeet ik het telkens...............gr karin