1 februari 2020

Chique in wit

Witte kaarten hebben toch vaak wel iets chique’s deze is zo eenvoudig en toch mooi. Deze kaart kan voor verschillende doeleinden gebuikt worden bijvoorbeeld voor een bruiloft, een jarige, ik denk aan je of zomaar. Het is maar net wat je op dat moment nodig hebt. 

1feb20 Anja

Neem een dubbele witte kaart van 14 x 14 cm stans de bloemenhoek (zonder dat losse extra randje) rechts op de dubbele kaart. De bovenste is dan wel goed uitgesneden de onderste nog niet maar wel staan de afdrukken er al goed ingedrukt waardoor je de mal wel op precies de juiste plek kunt leggen. Dus vouw de kaart open, haal de achtergebleven stansrestjes weg en leg de mal precies op de afdrukken je zult zien hij valt vanzelf op zijn plek en stans die helft van de kaart.

Stans dan de volgende delen:
2 x Floral Ornament waarvan 1 witte en 1 vellum bewerk die van vellum met finger wax
3 x dichte bloem waarvan 1 witte en 2 vellum bewerk er 1 van vellum met finger wax
3 x open bloem waarvan 1 witte en 2 vellum bewerk er 1 van vellum met finger wax
2 x de bloemhartjes beide uit vellum bewerk er 1 met finger wax
4 x open blaadje uit velum bewerg er twee met finger wax
2 x sprigs wit

Het woord finger wax zegt het al je brengt heel makkelijk met je vinger een dun laagje op het vellum aan het vellum kan omkrullen tijdens het drogen maar dat is juist leuk. Maak van alle losse bloemen nu 1 mooie bloem en plak eerst de swirls op, dan de blaadjes, dan een dubbel strikje van dun wit koord  en als laatste de bloem. Werk de kaart af met een tule strik waarom je zelfde dunne koordje dubbel strikt.
Succes!
Groetjes van Anja

 

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen