4 juni 2021

Count the waves

Het is weer lekker weer om een dagje aan het strand rond te brengen. En als de golven een beetje hoog zijn, dan is het goed surfen daar. 

4juni Sigrid.1Werkwijze:
Stans de rechthoek van de Big tag uit stempelpapier. Kleur het onderste gedeelte van de rechthoek met scattered straw Distress inkt. Leg iets boven het midden, de rechte kant van een stencil en kleur de zee met faded jeans Distress inkt zodat er een horizon ontstaat. Breng daarboven met stormy sky Distress inkt en het Sunburst stencil wolken aan. Breng op het strand zandrillen aan met het Tiny's beach stencil en gathered twigs Distress inkt.
Breng met een witte gelpen wat golven in het water aan. 

4juni Sigrid.2Gebruik het Army alphabet stencil om het woord SURF met faded jeans en gathered twigs Distress inkt aan te brengen. Bevestig de rechthoek op kraft papier en snijd dit aan alle kanten 2,5mm groter uit. Stans de grote tag 2x uit hagelwit kaartenkarton. Ril eentje op 4,5cm, gemeten vanaf de bovenkant en bevestig de 2 tags, aan de bovenkant aan elkaar. Stans uit stempelpapier de flippers, surfboard en de zitting van de stoel. Stans het frame van de stoel uit kraft papier. Stans de kleinere onderdelen van de tag uit kraft- en stempelpapier. Kleur alle onderdelen met de reeds gebruikte Distress inkt kleuren naar eigen inzicht. Stempel met zwarte stempelinkt een tekst op stempelpapier en stans deze uit met een bannerstans. Bevestig alle onderdelen plus een strik met lijm of 3d kit op de hagelwitte tag en dan is hij klaar!

Groetjes, 
Sigrid


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Heel mooi! Groetjes Betha