10 april 2018

Crochet goodness

10apr18 Tineke

Herinneren jullie de craftables Open star fold nog? In oktober vorig jaar kwam deze uit en velen maakten er kerst- winterkaarten mee.
Maar de mal is zo leuk om er ook andere kaarten mee te maken. Met diverse (nieuwere) materialen maakte ik een kaart voor iemand die van haken houdt.

Om deze kaart te maken ga je al volgt aan de slag. Teken shape art Chord van Dutch Doobadoo over op donkergrijs en wit karton en op het designpapier. Stans de ster van de Open star fold uit het zwart gestreepte designpapier aan de achterkant van het papier. Wanneer je de punten om gaat vouwen, komt de goede kant boven. Stans uit het roze designpapier de achthoek van de Open star fold. Let er wel op dat alles goed op en in elkaar past. Het kunt het beste lijnen tekenen op de achterkant van het papier. Plak de afbeelding achter het opengestansde deel. Vouw de punten van de Open star fold om en plak ze alleen aan de punten vast zodat ze wat bol staan. Stans de hibiscus uit roze en donkergrijs en de blaadjes/takjes uit 2 tinten groen karton. Stans bollen wol uit verschillende kleuren roze karton, de haaknaald uit zilver karton en het schaartje uit zwart en zilver karton en plak een enamel dots als "schroef".  Stans het label uit designpapier, stempel de tekst en haalnaald hierop en leg het zwarte schaartje zo dat het lijkt alsof het in het label knipt. Uit vilt stans het kleine lapje en steek er een paar spelden in.

Veel plezier bij het maken van deze kaart!
Groetjes,
Tineke


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen