12 juni 2020

Dag strand

Langzaamaan komt de zomer eraan en kunnen we weer genieten van het zomerse weer en wie weet zelfs wel van een dagje naar het strand. Met de geweldig leuke strand sets ontworpen door Eline Pellinkhof voor deze maand maakte ik dit home deco klembord. Leuk om een zomers hoekje te maken in je huis. We halen de zomer en het strand gewoon in huis!

12jun20 Rimmie1

Als basis maakte ik gebruik van het A4 klembord. Neem een vel hout dessin papier en snij dit op maat: 20 x 28,8 cm. Neem de achterzijde van een vel hout dessin papier (lichtblauw) en snij dit op maat: 16 x 22 cm. Snijd 2 strookjes hout dessin papier van: 3 x 9 cm en 5 x 13 cm. Snijd 4 stukken dessin papier van: 1,7 x 2,8 cm - 2 x 4 cm -2 x 6 cm - 2,5 x 7 cm. Snijd de afbeelding op maat: 8,2 x 9,4 en plak dit op wit kaartenkarton van 8,5 x 9,7 cm en vervolgens op grijs/bruin dessin papier van 9,5 x 10,4 cm.

12jun20 Rimmie2

Neem een A5 vel aquarel papier. Breng wat memento sky blue aan op een plastic sheet, spray dit nat en druk dit af . Herhaal dit een paar keer. Tussendoor drogen met de heattool en een extra laagje aanbrengen. Zo krijg je kleurverschil. Breng ook een klein beetje memento cataloupe aan. Breng vervolgens de stempels aan. Hiervoor gebruikte ik ook memento sky blue en versafine onyx black. Met een posca pen (wit) bracht ik spetters en wat extra accenten aan. Stans de benodigde motieven uit wit kaartenkarton en dessin papier. Bewerk alles behalve de handdoek met inkt. Werk het klembord verder af volgens voorbeeld.

Hele fijne dag allemaal,
Liefs
Rimmie

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Leuk Rimmie!
    Groetjes van Afke

  • Heel geinig, krijg zin in het strand!

  • Heel erg leuk! Groetjes Betha

  • Superrrrr leuk :) groetjes Maura