2 juni 2020

Zò warm!

We hebben al van prachtig weer kunnen genieten en zo krijgen we natuurlijk alleen maar meer zin in de zomer. Dus heb ik een klein strandje gemaakt in een passe partout.

2jun20 Anja

Snijd een witte dubbele topvouwkaart van 11 x 15 cm en een tegenkaart voor de binnenkant van 10,5 x 14,5 cm. Leg de dubbele kaart open en stans de cirkel op ongeveer 2 cm vanaf de vouw uit de kaart. Leg eventueel de tegenkaart er even in en teken met potlood de cirkel na dat is dan een hulpje bij het achtergrondje maken. Snijd van 5 verschillende kleuren blauw strookjes, voor de lucht een strookje van 4 x 10 cm dan 4 strookjes van 3 x 10 cm, 1 wit strookje van 3 x 10 cm, twee strookjes kraft 1 van 3,5 x 10 cm en 1 van 3 x 10 cm. Stans van de strookjes 1 witte en 3 blauwe golfjes en stans de twee kraft strookjes. Plak de strookjes dakpansgewijs over de getekende cirkel op de tegenkaart. Stans wat wolkjes en een zonnetje en plak ze op. Plak de tegenkaart met de zee en het strandje met foamtape aan de binnenkant tegen de voorkant aan. Stans/embos het lifeguard house, twee reddings-plankjes en – boeien, een paar grasjes en een meeuw bewerk het een en ander met distress inkt en plak ze op de kaart. Plak de ronde sticker samen met een strikje van touw op de kaart en werk de kaart verder af met een paar pailletjes.

Succes!
Groetjes van Anja

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • These are the cutest, most adorable projects I've seen in a long while! I hope I can find the Die Cuts to purchase. Very creative ar-teests to make these!

  • Prachtig Anja!

  • Mooi kaartje Anja!
    Groetjes van Afke

  • Heel leuk! Groetjes Betha

  • Een heel origineel leuk zonnig kaartje

  • Wat een ontzettend leuk en zonnig kaartje!