28 februari 2019

De elfjeskruiwagen

De elfjes hebben van deze kruiwagen hun nieuwe thuis gemaakt. Deze vrolijke kaart van Julie Baker past perfect aan de rand van een sprookjesbos. 

28feb19 JulieBTeken de omtrek van de kruiwagen op kraft en knip of snijd dit uit. Beïnkt de randen met bruine inkt. Neem nu de binnenste lijnen van het stencil over op design papier, knip dit uit en plak het op de basis.

Stans de bloemenhoek uit design papier en plak dit op de zijkant van de kruiwagen. Stans het elfenhuis, de lantaarnpaal, paddenstoelen, hek en ladders uit kleuren naar keuze en plak ze op de kruiwagen om een elfentuin te maken. Stans de kleine rolbloemen uit verschillende kleuren en plak deze op de voorkant van de kruiwagen. Stans tot slot de grote en kleine elfjes en plaats ze op verschillende plekken op de kruiwagen en paddenstoelen.

Neem tot slot een stuk kraft en vouw dit dubbel. Neem het stencil zoals eerder over en knip dit uit - let op: knip de bovenrand niet kapot! Bevestig dit aan de achterkant van de kruiwagen zodat je een kaart hebt die zelf kan blijven staan.

Groeten,
Julie


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Prachtig gedaan met de kruiwagen, heel fleurig! Groetjes Betha

  • Wat een juweeltje. Super origineel