16 november 2018

Driving home for Christmas

16nov18 Irma1

Driving home for christmas.....toch wel een favoriet nummer zo met de kerst dagen voor de boeg, ohh ik kan niet wachten, maar eerst de Sint en dan kerst. Al word de boom hier altijd op 5 Dec opgetuigd.

Ik ben aan de slag gegaan met de prachtige kerstbal, eentje die zich uitermate goed leent voor een schud kaartje. Dat heb ik er dan ook mee gedaan, ik heb er een bol venstertje achter geplakt. Snij een dubbele kaart van 10,5 x 15 cm en plak hier een stukje dessin papier op wat 0,5 cm kleiner is. Snijd uit dessin papier een label van 8 x 13 cm. Knip een zilver taart randje door midden, plak een deel onder het label en plak alles op je kaart.

16nov18 Irma2

Stans de kerstbal en plak er een bol venstertje achter (knip er een klein randje van af). Laat alles wel goed drogen voor je verder gaat. Doe schud materiaal in het bol venstertje en sluit hem af met een stukje mica. Stans de auto en kerstboom en plak de boom op de auto. Snijd een cirkel van 11 cm uit dessin papier. Leg dit onder je kerstbal en kijk goed waar je de auto wilt hebben. Plak de auto op en plak het dessin papier vast. Plak lang het schud venstertje een stukje bolletjes lint en strass steentjes. Plak nu de andere helft van het taart kleedje achter de kerstbal en alles op je kaart. Stans de strik van een keer uit paars karton en de kerstbomen drie keer uit paars karton. Vouw de boompje door midden en plak ze tegen elkaar aan en plak ze op de kerstbal. Plak de strik op de kerstbal en maak van organza lint nog een extra strik. Bewerk de kerstboompjes met wat witte verf of tipp-ex voor het sneeuw effect.

Groetjes, Irma

 


Gebruikte materialen

LR0560

Christmas Ornament (L) Niet meer leverbaar

PK9159

Swedish Winter Niet meer leverbaar

PK9132

La Provence Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen