19 september 2020

Echte post is leuker

Vandaag een herfst kaartje met de lieve diertjes van Eline gecombineerd met het super mooie dessin papier en de mailbox. Toen ik deze ingrediënten op mijn bureau had liggen, dacht ik ja dan moet de basis een envelop worden met de Craft stencil. Dus alles bij elkaar is het dus dit kaartje geworden.

19sep20 Irma1

Neem de buitenste lijnen van het stencil over op kaarten karton, neem ook gelijk de ril lijnen mee (behalve de bovenste ril lijn want we maken de envelop niet dicht.) Plak de envelop in elkaar Neem nu de binnenste lijnen over op dessin papier, ik maakte gebruik van twee soorten, maar hij kan natuurlijk ook uit een kleur. Plak deze stukjes op en in de envelop. Stans de mailbox, en acht envelopjes uit dessin papier. Het papier is zo leuk je kunt dus ook de achterkant gebruiken van het papier zoals ik heb gedaan met de mailbox. Stans de mol twee keer en het hamstertje een keer uit diverse kleurtjes kaarten karton en plak deze in elkaar. Stans blaadjes en eikeltjes uit restjes kaarten karton. Plak nu alles op de de envelop.

19sep20 Irma2Snijd nu een kaart van 14 x 10 cm. Snijd een strook van 9 x 2 cm en plak deze aan de boven kant als uit trek lipje. Snijd een achtergrond plaatje op 13 x 9 cm en plak deze op de kaart. Stans het photo frame uit metalic coper en plak deze op je kaart. Stempel de tekst en laat deze goed drogen. Plak het molletje op het frame en plak er nog wat blaadjes en envelopjes bij. Stans tot slot nog een kaarten standaard en plak deze aan de achterkant van je envelop.

19sep20 Irma3Veel liefs Irma

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen