7 juni 2024

Een coole verjaardag gewenst

Het weer blijft nog steeds een beetje wisselvallig, standvastig mooi weer is het nog niet. Het voorjaar was erg nat en fris dus onze hoop is nu gevestigd op een mooie zomer. Maar bij Marianne Design zijn we al helemaal in de zomermood! Wat een leuke zomerse collectie is er uit!

7jun24 TinekeTeken het craft stencil 2x over op wit cardstock, 1x gewoon en 1x in spiegelbeeld. Ril een vouwlijn op ca. 6,5 cm vanaf de bovenkant. Plak het bovenste deel tegen de voorste kaart zodat je een dubbele kaart hebt. Teken alle binnenste delen uit het bewerkt en effen designpapier en plak op de kaart behalve de 2 golven. Bewerk met het mask stencil de bovenste golf (licht aqua designpapier) met distress ink peacook feathers en de onderste golf (donkerder aqua designpapier) met distress ink tumbled glass.
Stans de beer, flamingo, zeemeeuwen, palmbomen, vissen en reddingsboei uit en plak alles op de kaart. Kleur de meeuwen met distress ink hickory smoke, black soot en rusty hinge en zet een zwarte stip als ogen. Plak achter de zonnenbril zwart karton en bewerk de glazen met glossy accents.
Plak nu de golven op met de vissen ertussen. Stempel de tekst op de kaart.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen