17 november 2021

Een doorkijkje voor kerst

De Ice Crystals Circle past natuurlijk perfect bij de plaatjes van Matties Mooiste van November, het geeft een mooi doorkijkje naar de binnenkant van de kaart. Met de sneeuwvlok aan een draadje ertussen geef je een mooie twist aan de kaart. Draai de ster verschillende keren rond voor je die in de envelop stopt, als de ontvanger de kaart opent, zal de ster als een spinner z'n rondjes terugdraaien, leuk effect! 

17nov Boukje.1
Snijd een dubbele topfold kaart van 11x 15 cm. Snijd dessinpapier 10,5 x 14,5 cm, plak even met een stukje tape vast en stans het gat van de Ice Crystals Circle door het dessinpapier en voorkant van de kaart. Inkt de randen van het dessinpapier en plak op de voorkant. Stans een Ice Crystals Circle met opening en twee keer een Snowflake. Plak de Snowflakes op elkaar met een dun touwtje ertussen. Plaats het touwtje tussen dessinpapier en Circle vast met een stukje tape, plak nu het frame op de voorkant. Plaats linksonder een stukje washitape, stempel de tekst in bruin. Maak af met sterretje en stipjes Perlenpen rond de opening. 

17nov Boukje.2Knip een afbeelding uit het knipvel, inkt de randen en plaats in de binnenkant, kijk even door de opening hoe de afbeelding het mooist uitkomt. Stans de Silhouette en plak met een toef bloemen met een plukje sisalgras bij de afbeelding. Stempel de tekst en plak nog een paar sneeuwvlokjes. 

17nov Boukje.3Veel plezier met je kerstkaarten maken!
Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes Boukje.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Prachtige kaart! Groetjes Betha