3 oktober 2021

Een Herfstbos

3okt21 MarianneNu de blaadjes verkleuren is het heerlijk om die kleuren terug te laten komen in je werk. Het geeft veel inspiratie! Met het nieuwe Forest stencil kun je een Herfstbos maken voor Eline's vosjes om in te spelen.

Leg het stencil op de achterkant van het vel wat je wilt gebruiken en trek het de hele tekening om door met het potlood de buitenste lijn van het stencil te volgen. Knip of snijd deze uit. Dit is de basis van je kaart. Nu kun je met de designs uit het blok het bos aan gaan kleden. Teken telkens een onderdeel af door de binnenste lijn van het stencil te tekenen. Plak alle gekleurde bomen op de basis en teken het onderste gedeelte af voor de grond. Teken dezelfde lijn op een lichter vel papier voor de achtergrond. 

Stempel de vosjes en alle onderdelen op DCP-papier en kleur ze in met copics. Stans de vosjes en onderdelen uit met de bijbehorende contourmallen en knip de hoopjes blaadjes met de hand uit. Plak alles met wat 1mm of 2mm foam op de basis en klaar is je herfstbos!


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen