7 september 2021

Vrolijke herfstvosjes

7sept21bright Marianne

Het is heel fijn dat de zomerse zon nog schijnt, maar de kleuren van de Herfst die zijn toch zo prachtig! Eline heeft ze heel mooi vastgelegd in haar knipvellen. En nu met de nieuwe stempelset van de vosjes kun je deze leuke Herfstkaarten ermee maken.

Allereerst heb ik de vosjes met Versamark Onyx Zwart op WaterArt papier gestempeld. Ik heb ze gekleurd met Copics.
De kleuren van de vosjes zijn YR07, YR04 en YR12 voor hun vachtjes en W5 en W1 voor hun pootjes. Het rood van het paddestoeltje is R27.
Na het inkleuren stans je de figuurtjes makkelijk uit met de bijpassende contourmallen. 

De bovenste kaart is een mosgroene dubbelgevouwen basiskaart van 21 x 18,5 cm. Met een matje donkerbruin van 10 x 17.8 cm. En daarop het plaatje van het knipvel van 9 x 16.8 cm. Eerst heb ik de tekst erop gestempeld en daarna het vosje en het slakje erop geplakt met diecutting foam 2mm.

De onderste kaart is een slimline kaart. Pak een donkerbruin vel karton en snijd er 10 cm vanaf. Dan hou je een stuk over van 21 x 19.6 cm. Deze vouw je dubbel. Daarop past de basismat van de Slimline Craftable set uit mosgroen. Het plaatje van het knipvel heb ik uitgestanst met het stikselmatje wat in de stans-set zit. Eerst weer de tekst stempelen. 
De vlindertjes en het paddestoeltje heb ik opgeplakt met 1mm diecutting foam en de vosjes met 2mm diecutting foam. 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen