28 juni 2019

Een mandje vol met fruit en ziek goed uit

28jun19 Marleen

Beterschapskaarten hebben we allemaal wel eens nodig... om iemand te laten weten dat we aan hun denken, een voorspoedig herstel te wensen of op te vrolijken. Bij beterschapswensen denk ik zelf altijd aan fruit in een mandje, dus super leuk om daar een kaartje van te maken!

Teken de buitenste lijnen van het mandje om op hagelwit. Teken het mandje 2x, 1x gewoon en 1x in spiegelbeeld. Knip beide uit. Neem die in spiegelbeeld en maak op ca. 6 cm van de bovenkant van het hengsel een rillijn en vouw om. Dit gedeelte plak je tegen de voorkant vast. De kaart kan nu rechtop blijven staan. Teken de voorkant (het kleedje en deel eronder) van het mandje om op hagelwit en plak op de basiskaart met 3D tape, zo kun je later het fruit erin stoppen door het er een klein stukje achter te schuiven. Vind je het leuk om het hengsel ook iets naar voren te laten komen, teken deze dan ook nog een keer om, knip uit en plak op met 3D tape. Voor het decoreren gebruik je de binnenste lijnen van het stencil. Teken deze om aan de achterkant van het papier en/of dessinpapier. Vergeet hierbij ook niet om het stencil dan om te draaien zodat je niet in spiegelbeeld tekent. Plak de uitgeknipte delen op de kaart. Stans nu de verschillende vruchten uit, bewerk deze met inkt, plak in elkaar en in/voor het mandje. Werk de kaart af met kleine bloemetjes met pareltjes en een tekst. 

Ook vinden jullie in dit werkstukje een kleine sneak peek... want de Craftables Punch die Sakura komt uit in de augustus collectie. Maar wat passen die lieve bloemetjes er leuk bij toch!!

Lieve groetjes, Marleen


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Mooi Marleen!
    Groetjes van Afke

  • Super leuk Marleen, ik heb de mal ook net binnen gekregen! Groetjes Betha