9 januari 2019

Ik wens je beterschap

3jan19 Marleen1Hebben jullie de prachtige nieuwe materialen van de januari collectie al gezien? Frisse vrolijke kleuren en mooie bloemetjes voor het nieuwe jaar en ik ben er al heerlijk mee aan de slag gegaan!

Stans de grootste cirkel van de creatables 'Flower Frame - rond' twee maal uit hagelwit kaartenkarton en een maal uit het groene dessinpapier met de bloemen. Leg het ronde dessinpapier even aan de kant. Neem een van de witte cirkels en maak ca. 2 cm van de 'bovenkant' een rechte rillijn. Snijd van de 'onderkant' een klein recht randje van ca. 0,5 cm af. Zoals op het voorbeeld hieronder.

3jan19 Marleen2

Het kleine deel boven de rillijn is nu de 'plakstrook'. Vouw deze een stukje om en plak tegen de hele witte cirkel vast. Plak nu de groene cirkel uit het groene dessinpapier op de voorkant van de kaart. Stans de sierlijke cirkel uit hagelwit met de creatables 'Flower Frame - rond' en plak op het groene dessinpapier. Stans een afbeelding uit het knipvel uit met een ronde mal van de craftable 'Basic - round' en plak in het midden van de kaart. Stans verschillende bloemetjes en blaadjes uit en plak deze op langs de afbeelding. Werk het verder af met enamel dots, een bannertje met tekststempels en een pin met hartje erop.

Zoals jullie kunnen zien heb ik gekozen voor een tekststempeltje met een beterschapswens, maar een felicitatie kan natuurlijk ook perfect bij deze bloemenkaart!

Veel knutselplezier.
Lieve groetjes, Marleen


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Wat een prachtige voorjaarskaart! Groetjes Betha

  • Super mooie kaart. Dank je wel voor de fijne uitleg