13 maart 2022

Een zoon geboren

Wat is de maart collectie weer super leuk en veelzijdig. Vandaag een baby kaartje met een combinatie van nieuwe mallen, stempels en papier en een oudere mal.

13mrt22 Irma

Neem de DDBD mal over op kraft en wit kaarten karton en op dessin papier. Stans een standaard uit kraft karton. Snij uit dessin papier een strook van 15 x 7,5 cm en scheur aan de boven en onder kant een klein stukje af, dit doe je ook met een stukje ribbelkarton ( wat ik heb gebruikt komt uit de verpakking van speculaas). Stans de tekst cirkel en het woordje een "zoon" en de texture art dots uit wit kaarten karton. Stans de cirkel uit dit  is de achterkant van het dessin papier. Stempel de stempel op een correspondentie kaartje en op een restje dessin papier. Kleur het gezichtje en stans de stempel uit. Knip de kleertjes uit en plak deze op de stempel. voor een extra 3d effect doe je dit nog een keer met de arm en beentje. Stans de hedera uit een restje groen karton. Stans de fles en plak hem in elkaar.

Plak de standaard op de achterkant van het kraft label, plak het witte label op het kraft label en plak hier tussen de tekst "een zoon". Plak het label uit dessin papier hier boven op. Plak de stookjes dessin papier en ribbel karton op het label. Plak een stukje bolletjes band op het ribbel karton. Plak de cirkel uit dessin papier op de tekst cirkel en plak deze met 3d tape op de kaart. Plak de stempel en fles op de tekst cirkel. schuif de hedera ertussen. maak een strik van organza en plak deze aam de bovenkant van de cirkel en schuif ook hier een takje hedera tussen.. hang een bedeltje aan een draadje en plak deze op de strik en plak er nog een kleiner strikje bovenop. Plak een tekst sticker uit het papier blokje op een stukje kraft en knip dit met een klein randje uit. Plak dit op met 3d tape.

Veel liefs Irma

Overige materialen: 
DDBD mal: 470.713.114
Bolletjes band, organza en satijn lint, bedeltje


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Heel erg leuk! Groetjes Betha