11 mei 2021

Eline's cute babies

Hebben jullie het nieuwste knipvel 'Eline's babies en lambs' van Eline Pellinkhof al gezien? Met deze ontzettend schattige afbeeldingen kun je de liefste geboorte kaartjes maken.

11mei21 Marleen

Mijn set geboorte kaartjes bestaat uit drie verschillende kaartjes. Voor elk kaartje een kleine beschrijving voor de afmetingen en daarna kun je de algemene werkbeschrijving voor alle kaartjes volgen.

Sweet dreams:
Snijd uit hagelwit een topvouwkaart van 13,5 x 13,5 cm. Snijd lichtroze van 13 x 13 cm en lichtroze dessinpapier met bloemetjes van 12,5 x 12,5 cm. Plak de laagjes op elkaar en op de kaart. Snijd een strook lichtblauw dessinpapier met ruitjes van 13,5 x 7 cm en plak op 2 cm van de onderkant af. (Volg nu de algemene werkbeschrijving voor alle kaartjes)

New baby:
Snijd uit hagelwit een topvouwkaart van 15 x 10,5 cm. Snijd lichtblauw van 14,5 x 10 cm en lichtblauw dessinpapier met ruitjes van 14 x 9,5 cm. Plak de laagjes op elkaar en op de kaart. Snijd een strook wit dessinpapier met hartjes van 10,5 x 5,5 cm en plak op 1 cm van de onderkant af. (Volg nu de algemene werkbeschrijving voor alle kaartjes)

Hello little one:
Snijd uit hagelwit een kaart van 15 x 10,5 cm. Snijd mintgroen van 14,5 x 10 cm en wit dessinpapier met hartjes van 14 x 9,5 cm. Plak de laagjes op elkaar en op de kaart. Snijd een strook lichtgroen dessinpapier met plantjes van 15 x 7 cm en plak op in het midden. (Volg nu de algemene werkbeschrijving voor alle kaartjes)

Algemene werkbeschrijving voor alle kaartjes:
Nadat je de basis van de kaart klaar hebt, stans je het kleine label van de Craftables 'Big tag' uit dessinpapier. Werk het label af door een decoratief stukje over het gaatje te plakken en knoop er een strikje van wit hempcord doorheen. Plak het label op de kaart. Knip/snijd de afbeelding van je keuze uit en plak deze op hagelwit. Snijd de afbeelding aan alle kanten 2 mm groter uit zodat er een wit randje lang de afbeelding zichtbaar blijft. Plak de afbeelding met 3D tape op de kaart. Stans het spiegeltje, de hartjeshanger en een bloemetje uit. Plak in elkaar en op de kaart, laat het bloemetje nog even liggen. Stans een banner uit een bijpassende kleur, bestempel met tekst en plak op met 3D tape. Plak ook het bloemetje op de kaart en werk deze af met een diamond gem in het midden. Werk de kaart af met twee enamel dots rechts onderin op de afbeelding.

Heel veel knutselplezier!
Hartelijke groetjes, Marleen


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Zo schattig. Heb het knipvel ook gekocht maar even geen baby's die geboren worden! Groetjes Betha