13 maart 2021

Snelle Eline's diertjes kaarten

Vorige maand liet Marianne al zien hoe je snel en eenvoudig leuke dierenkaarten kunt maken met Eline's nieuwste diertjes en bijpassende tekstjes. Ze had eigenlijk twee rekjes gevuld...
In haar volle enthousiasme heeft ze toen al papier gebruikt wat nog uit moet komen. Dat is altijd lastig als je met de ontwikkeling van zoveel collecties en producten bezig bent en je even vergeet dat iets nog niet er is.

13mrt21 Marianne
Het eerste gevulde rekje lieten we vorige maand al zien, maar ze kon het rekje wel twee keer vullen met de leuke dierenkaarten. De groene en blauwe design papier komt uit het nieuwe A4 Paper pad Springtime. Deze zal volgende week in de winkels liggen. Maar ze heeft nog meer papier gebruikt wat nog niet uitkomt. Namelijk ook designs van het A4 Paper pad Rainbow. Deze zal in de April collectie uitkomen. De April 2021 collectie kun je vanaf volgende week vinden onder de knop 'Wordt verwacht' als je bij de collectie kijkt. En ook zullen we weer een bladerfilmpje maken op Youtube. Maar eigenlijk heeft Marianne stiekem nog een toekomstig product gebruikt...eentje die je volgende week nog niet eens gaat zien. Kun jij zien wat het is?

Hoe heeft Marianne deze leuke kaartjes nu bedacht?
Ze heeft elke keer een vel van een paper pad genomen en deze in de breedte door midden gesneden. Zo kun je van elk vel 2x een dubbelgevouwen A6 kaart maken. Het papier is stevig genoeg als basisikaart. Bij elke kaart heeft ze een matje van wit papier gemaakt en daarop is ze gaan spelen met de verschillende composities. Neem telkens een stukje van de plaatjes van Eline's achtergrondknipvellen die past bij je design papier. Stempel de diertjes die je wilt gebruiken en kleur ze in bijpassend bij je plaatje en design papier. Soms kun je in de details van de diertjes nog wat meer kleur terug laten komen van het achtergrondplaatje. Plak hier en daar het diertje op met een beetje 3D foam voor wat meer diepte in je kaart. En stempel een van de leuke bijpassende tekstjes van Eline's dierenserie erbij met Versafine Onyx Black inkt. Bij elk diertje of het nu de stempeldiertjes of de Collectable diertjes zijn is wel een bijpassend tekstje.

En zo heb je in een paar stappen weer een hele leuke serie kaarten in je voorraadkast om te versturen!


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen