23 januari 2019

Emoticon ATC Cards

23jan19 Marianne

Je kunt met de CR1454 Craftable Cross Stitch heel veel leuke patroontjes borduren. Ik heb er al heel veel leuke voorbij zien komen in onze Facebook groep! Regelmatig plaatsen wij ook nieuwe patronen op onze Downloadpagina.
ATC Kaartjes zijn nog steeds erg leuk om te maken en te ruilen.

Wist je dat de Cross Stitch mal perfect past in de basis van de ATC mal? En met deze leuke Emoticon patroontjes en stoere stempelteksten kun je een superleuke ATC serie maken.

Eerst stans je de grootste basis van de ATC mal uit Kraft papier. Daarna doe je dit nog een keer uit rood karton voor de achterkant van de kaartjes. Daarna leg je op de Kraft kaartjes de Cross Stitch mal. Vergeet niet om een stukje LR0010 tape te gebruiken om het malletje op z'n plek te houden als je het door de machine haalt.

Met wat pittig geel, rood, wit en zwart borduurgaren kun je smilies gaan maken op de kaartjes. Maak de kaartjes af met de leuke bijpassende teksten van Henriëtte. Teken met een zwarte fineliner een randje om alle kaartjes. Stempel de ATC stempel op de rode kaartjes en voel je info in en plak ze op de geborduurde klaartjes. 

Klaar en ruilen maar!

Hier vind je de Emoticon patroontjes op onze website, klik op de afbeelding:

Cross stitch patterns 3


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen