26 september 2019

Enjoy

De dagen worden al wat minder lang en de bladeren beginnen al wat te verkleuren, de herst komt eraan. Zelf ben ik helemaal weg van de herfstkleuren en vind ik het een prachtig seizoen. Om het huis alvast een beetje klaar te maken maakte ik deze herfst decoratie.

26sept Rimmie1

Aan de slag. Als basis gebruik je een mdf kaasplankje van dutch doobadoo. De randen zijn bewerkt met distress inkt: walnut stain. Op het plankje stempel je in diverse kleuren de bladeren. Hiervoor gebruikte ik distress oxide: candied apple, budled sage en spiced marmalade en distress inkt: walnut stain.

26sept Rimmie3

Leg het stencil met bladeren op donkergroen en donker oranje kaartenkarton. Trek de lijnen over en knip uit. Met een opbolpen trek je nerven in het blad, vervolgens ga je voorzichtig met wat distress inkt vintage photo over de randen en nerven van het blad. Stans uit diverse kleuren kaartenkarton het volgende: spinnenweb (2x), wasbeer, paddenstoelen, bramentak, pompoen, mini label, gras en bladeren (9x). Stempel op het ticket de tekst met versafine onyx black. Maak een stukje jute vast met behulp van een strukje touw aan de bovenkant. Werk het bord verder af volgens voorbeeld.

26sept Rimmie2Fijne dag, groetjes Rimmie

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • prachtigggggg

    gr karin

  • Leuk Rimmie!
    Groetjes van Afke

  • Geweldig!

  • Schitterend en wat een leuk idee! Groetjes Betha

  • Prachtig :) groetjes maura

  • Gave creatie. Super origineel