3 januari 2021

Field flowers

Hopelijk hebben jullie ondanks de lockdown fijne feestdagen gehad. Hierbij wens ik jullie dan ook allemaal een super creatief en gezond 2021. We gaan gelijk van start met een fleurig kaartje met de prachtige collectie van januari.

3jan21 Irma1

Snijd uit craft een dubbele kaart van 15 x 15 cm. Stans de grootste stans van Anja's square uit dessin papier (ik gebruikte hier de achterkant). Stans de volgende stans uit dit setje ook uit dessin papier, maar knip er 4 cm van af. Stans uit creme kleurig karton het ornament gedeelte van de stans. Knip de punt aan de linker kant er van af. Plak deze delen volgens voorbeeld op, ik deed dit met stukjes foame tape zodat je kaart een 3d effect krijgt. Stans uit vellum de grootste stans van Anja's circle en plak deze alleen in het midden vast op je kaart (zo zie je geen lijm of tape). Knip de afbeelding uit het knipvel en knip deze op 4 cm af. Uit de rest van het plaatje knip je de bloemen los. Stans uit de achterkant van het dessin papier de art texture square en plak dit samen met de afbeelding van het knipvel op je kaart.

3jan21 Irma2

Stans uit vellum de twee buisjes. Wikkel om de buisjes een stukje draad of touw en plak hier een stukje foame tape achter zo zie je het tape niet door het buisje heen. Schuif de losse bloemen in het buisje en plak ze vast met wat kit. Stans nog wat blaadjes en takjes uit groen karton en schuif dat tussen de bloemen. Stans twee mini labels en stempel er een tekst op. Pons tot slot nog wat vlindertjes uit glitter papier en klaar is je kaart.

Overige materialen: 
Vellum, Card Deco linnenkarton: 32 Gebrokenwit, 45 Cappuccino, 46 Olijfgroen, 56 Pine green en restje touw of bakers twine.

Veel liefs, Irma


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Prachtige kaart! Groetjes Betha