29 december 2020

Fleurige felicitatie

De kerstdagen zijn weer voorbij. Over 2 dagen nog wat oliebollen en dan gaan we weer langzaam op naar de lente (ja, ik weet optimistisch!) Maar ja, wat wil je ook met die mooie bloemenmallen die er uitkomen. Ik ga daar door toch weer verlangen naar bloemen en vlinders in mijn tuin.

29dec20 Sigrid1

Stans en embos het grootste vierkant uit irisblauw kaartenkarton. Maak de geembosde onderdelen een beetje wit met witte stempelinkt. Snijd uit violet kleurig kaartenkarton een vierkant van 12,4 x 12,4 cm. Stans het kleinste vierkant uit dessinpapier. Mat dit alles op een hagelwitte dubbele kaart van 14,5 x 14,5 cm. Stans en embos de sierlijke mal 2x uit hagelwit kaartenkarton en bevestig deze beide op de kaart zoals in voorbeeld. Snijd een plaatje uit en verklein deze naar 8 x 8 cm. Mat dit op een violet kleurig vierkant van 8,5 x 8,5 cm en bevestig dit in het midden van de kaart. Stans de bloemen 3x uit licht groen kaartenkarton en 3x uit lavendelkleurig kaartenkarton. Bewerk het groene papier met bundled sage distress oxide. Bewerk het lavendelkleurig papier met blue sketch distress oxide.

29dec20 Sigrid2

Knip de bloemen één voor één uit en bevestig deze op de groene bloemen.
Breng met een witte gelpen wat stippen aan op de bloemen. Bevestig de bloemen met 3d-kit op de kaart. Stans gefeliciteerd uit hagelwit kaartenkarton. Stans de vlinders uit licht geel kaartenkarton. Bevestig dit op de kaart. Werk de kaart af met een witte grote strik en plakparels.

Groetjes,
Sigrid


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Wat een mooie kaart en weer zin in de lente hiermee! Groetjes Betha