27 april 2019

Flessenpost

27apr19 Boukje1

Leuk om de Magnificent Die eens als een groot etiket op een fles te verwerken! Leuk om in de fles van elk strand waar je komt wat zand te bewaren!

Stans het grote etiket uit wit en bewerk met Distress Ink Antique Linen en Salty Ocean met het papier nog in de stans. Maak spetters met water en met inkt. Stans een grote cirkel en bewerk deze met het stencil Tiny's Ocean en gesso. Inkt daarna met blauw en wrijf met een babydoekje, zodat de gesso weer tevoorschijn komt. Spons met Antique Linen en bewerk met het stencil Tiny's Splash en Pumice Stone. Stans de takjes uit wit en plak rondom de cirkel. Stans en bewerk de meeuwen en de schelpen.

27apr19 Boukje2Maak op het strand een border van Foamball Clay, een plukje mos en schelpen en plaats de staande meeuw ertussen. Plak met Tacky Glue het grote etiket op de fles, laat drogen (Houd zolang vast of knoop even touw rondom. Bevestig de cirkel met foamtape op de voorkant. Bewerk een label met Distress Ink Vintage Photo, stempel de tekst en bind met een flink stuk touw om de hals van de fles. Maak af met de meeuwen. (Met deze beschrijving kun je ook een kaart maken, stempel dan je tekst op de cirkel.)

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes Boukje

 


Gebruikte materialen

PS8032

Tiny's ocean Niet meer leverbaar

LR0595

Tiny's sea gulls Niet meer leverbaar

CS1024

Strand Niet meer leverbaar

CR1468

Doodle Circle Niet meer leverbaar

COL1362

Snow Globe Niet meer leverbaar


Deel bericht

Delen Delen