17 maart 2019

May all your wishes...

17mrt19 Sigrid

Deze maand zijn er leuke elfjes uitgekomen. Het afgelopen half jaar waren het Silhouette elfjes, nu kun je ze zelf inkleuren. Ik heb dit elfje met licht grijze stempelinkt gestempeld zodat je, na het inkleuren, bijna geen lijntjes meer ziet.

Snijd uit stempelpapier een rechthoek van 9 x 13 cm. Stempel hierop het elfje met grijze stempelinkt. Laat dit goed drogen. Stempel bij haar voeten met watermark inkt het elfenstof. Strooi hier wit embossingpoeder overheen en verhit dit met de heatgun. Kleur het elfje in met markers. Stempel het elfje op maskeer-papier en knip haar uit. Bevestig deze over het elfje. Kleur de achtergrond in met salty ocean en wilted violet distress inkt. Spetter wat water druppels op het papier en laat dit goed drogen. Stempel met elderberry memento inkt de takken op de kaart. Stempel met grape jelly memento inkt de blaadjes aan de takken en de bloemen aan de onderkant van de kaart. Stempel met Bahama blue nog wat takken aan de onderkant van de kaart. Maak de blaadjes en de takken aan de onderkant van de kaart wat lichter met een waterpen. Kleur de randen van het papier lichtjes met gathered twigs distress inkt. Breng met een witte gelpen wat lichte accenten aan in de bloemen, op de takken en in de blaadjes naar eigen inzicht.

Mat het stempelpapier op hemelblauw papier van 9,5 x 13,5 cm. Mat dit op donker paars papier van 10 x 14 cm. Mat dit op een hagelwitte dubbele kaart van 11 x 15 cm.

Groetjes, Sigrid

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Hele leuke kaart met dat engeltje

  • Prachtige kaart! Groetjes Betha

  • Geweldig leuke voorbeelden met de nieuwe mallen! Groetjes Betha