18 oktober 2020

Frohe Weihnachten

Deze gezellige stokstaartjes hangen de kerstballen alvast in de boom. Ze zijn bijna klaar voor een heel gezellig kerstfeest. Door losse letters te stanzen kun je de kaart in elke gewenste taal maken.

18okt Gudrun

Snijd uit wit cardstock een easel kaart. Mat hierop brons glitterpapier en daarop designpapier. Snijd voor de onderkant een stuk wit designpapier om een boodschap voor de ontvanger op te kunnen schrijven. Snijd een smalle strook wit cardstock, mat hierop een strook metallic gouden papier en daarop designpapier. Plak dit op de onderkant van de kaart als houder. Plak er twee Diamond Gems op.

Dan nu naar de voorkant van de kaart. Snijd uit wit cardstock een cirkel en emboss deze met dennentakjes. Plak hem aan de linkerkant van de kaart. Stans en emboss het letterbord uit bruin cardstock en stans de rand uit metallic goud papier. Plak deze aan de rechterkant van de kaart. Stans de letters uit brons glitterpapier en plak ze op het letterbord. Stans uit wit dennentakjes en hangers. Plak het op zoals het voorbeeld. Stans de kerstballen uit metallic- en glitterpapier en plak ze op de kaart. Stans de diverse onderdelen van de stokstaartjes, plak ze in elkaar en bevestig ze op de kaart. Maak het geheel af met strass steentjes en enamel dots.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Super schattig! Groetjes Betha