2 juni 2022

Geborduurd roosje

2juni22 MarianneDe nieuwste borduurmallen zijn ook weer heel leuk te verwerken op een kaart. Het roosje past precies in de Gift Card Creatable. Marianne heeft een voorbeeld gemaakt hoe je deze moet borduren.

Heb je wat inspiratie nodig om de kleuren te kiezen voor de borduur Craftables, dan kun je hier bij Downloads kleurenschema's vinden. Daarop vind je ook kleine variaties die je kunt maken in het borduren. Ook voor de twee nieuwe borduur Craftables van de Juni collectie zijn er weer downloads te vinden.

Deze kaart maakte Marianne door een velletje uit het Sea Sparkle bloc dubbel te vouwen als basis voor de kaart. Snijd van het paarse design een vlak van 9 x 13,5 cm.
Stans uit wit karton de gift card Creatable uit en stans daarna het patroon van het roosje erin.
Marianne heeft voor de bloem zelf een borduurgaren met een kleurverloop erin gebruikt. Dat geeft weer een extra leuk speels accent. Wil je een mooi vol patroon dan kun je het beste het volle borduurgaren van 6 draadjes gebruiken. Vind je dat wat lastig borduren kies dan voor 4 draadjes.

Plak de losse draadjes aan de achterkant van het patroon vast met wat plakbandjes en plak daarna het op de kaart.
Stempel nog een leuke tekst erbij.

Het roosje kun je op deze manier eventueel lekker buiten of in de avond met verschillende kleuren borduren en later verwerken op een kaart of label.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen