20 augustus 2022

Gnome met bloemen

De super leuke gnomes kunnen altijd en hoeven niet perse voor de herfst en winter, als je goed naar de gnome kijkt die ik gebruikt heb heeft hij zelfs en bloemen jas en muts op. Dus ik maakte een vrolijke bloemen gnome kaart.

20aug22 Irma1

Stans uit wit karton de silm line mini de mal met de streepjes uit, stans uit dessin papier de andere mal uit dit setje. Plak deze delen op elkaar. Stans de wens put uit bruin, grijs en kraft karton en plak deze in elkaar en op je kaart. Stempel de gnome 2 x op stempel papier en 1 x op dessin papier.  nip de jas, armen en muts uit de gnome van dessin papier. Plak deze op de gnome uit stempel karton. Knip nu de baard, neus en snor uit de gnome van de 2de afdruk op stempel karton en plak deze op de gnome. Leg de stans op de gnome en zet deze even vast met verwijder baar tape. Stans nu het geheel uit. 

20aug22 Irma2

Snijd uit wit karton een rechthoek van 14,5 x 7,5 cm. Stans de slim line banner stans (die met het schulpje) uit dessin papier. Leg je papier weer terug in de mal verkort het uitgestanste deel tot 15,5 cm.

Veel liefs Irma


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen