19 januari 2023

Gnome with flowers just for you

Deze kleine tuinkabouter is heel hard aan het werk geweest tussen de prachtige bloemen. Julie combineerde bloemen stempels en mallen om deze heerlijk fleurige kaart te maken.

19jan23 Julie

Begin met een witte basiskaart van 15 x 15 cm. Stans het geschubde vierkant uit paars cardstock. Snijd een vierkant uit designpapier en plak dit op elkaar en vervolgens op de basiskaart. Neem een stuk wit stempelkarton en stempel met de bloemetjes en takjes een patroon met verschillende kleuren inkt. Snijd een mooi stuk van 10 x 10 cm uit en snijd met een pons de hoeken af. Snijd uit paars cardstock een iets groters stuk cardstock, plak het bestempelde hierop en plak het geheel een tikje scheef op de kaart. 

Stans uit paars cardstock een gieter en uit verschillende kleuren cardstock de bloemen en plak het zoals het voorbeeld op. Stempel nu de kabouter en zijn kruiwagen, stans het uit, kleur het in en plak ze op de kaart. Stans tot slot twee labels uit, plak ze op elkaar en stempel er een tekst op. Plak dit rechtsboven op de kaart.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen