13 oktober 2023

Griezelgroetjes

Oktober is aangebroken en ook al is het wat meer Amerikaans, komt het elk jaar toch steeds meer voor in Nederland. Ik heb het natuurlijk over Halloween! En oh wat kun je daar leuke kaartjes van maken. Zie hier de leuke nieuwe stempeltjes in combinatie met een super leuk Stencil...

13okt23 Monica1Stans de CR1576 buitenzijde uit grijs papier en bewerk deze met distress inkt black sooth en met de spinnenwebben van het stencil PS8108. Stans de binnenzijde van de CR1576 uit op watercolor paper en bewerk deze met de distress kleuren: Wild Honey, Picked raspberry, Vill. potion en Black sooth. Laat deze even drogen voordat je het stencil weer pakt om de vleermuizen er op te inkten met black sooth. Daarna nog wat spetters witte acryl verf en plak deze (nadat deze droog is) op de spinnenwebben. 

13okt23 Monica2

Stans nog een stukje watercolor paper uit met de binnenzijde van de CR1576 en stans deze daarna met 1 van de border randen van de CR1583. Bewerk deze daarna met pumic stone en black sooth. Plak deze op de andere met foam tape. Stempel de griezelgroetjes van de CS1151 op de onderzijde met versamark ink en heat emboss dit met white powder. Stempel de EC0201 op DCP papier en kleur deze in met je alcohol markers. Stans deze uit en plak deze op de kaart. Tada! de Griezelige kaart is klaar.

Om niet te vergeten wat je voor het kaartje hebt gebruikt, is er nu het "Paper craft Journal" super handig om alvorens te kijken welke kleuren matchen, om niet te vergeten welke kleuren je hebt gebruikt en om dit makkelijk in 1 boekje te bewaren. Ik vind dit super handig om te gebruiken en raadt het ieder aan.

13okt23 Monica3
Veel plezier!

Overige materialen:
Papier: Grijs papier, Watercolor paper voor inkblending, DCP papier voor stempels met alcohol markers.
Distress kleuren: Black Sooth, Wild Honey, Picked Raspberry, Villanious potion, Pumic stone.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen