20 september 2021

Haal meer uit je stansen!

Ik vind het altijd leuk om te kijken wat er nog méér mogelijk is met een stans, of ik nog andere toepassingen kan bedenken dan waar het voor bedoeld is. Zo ging ik aan de slag met de LR0732 Anja's Piramide en maakte er deze Kerstster mee!

20sep21 Boukje1Stans 8x het vierkant met diagonaal uit karton en beplak één zijde met het bewerkte deel, zie foto:

20sep21 Boukje2

Plak met de plakstrook de volgende punt vast aan de vorige deel. Door de punten alvast rechtop te zetten, zie je beter waar de plakstrook aan vast moet komen. Ervaring leerde dat het handiger werkt als de lijm droog is voor je de volgende punt toevoegt....
Plak zo de 8 punten aan elkaar, zie foto:
20sep21 Boukje3

Maak een toef voor bovenop de punt met Poinsettia's en takjes bovenop een strik van sisalgras en lint. Knoop een stuk touw om de strik en haal deze door het puntje in het midden van de ster, hier kan je een ophanglus van maken of de strik even los halen, mocht je 'm willen versturen.

20sep21 Boukje4Stans dennentakjes uit zwart en bewerk met Coosa wax vintage groen. Plak takjes op de onbewerkte punten van de ster en bevestig een paar onder de Poinsettia.
Veel plezier met het maken van deze ruimtelijke Kerstster!

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes Boukje.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Super leuk idee!
    Zier er leuk uit.
    Mag ik vragen welk karton je gebruikt? Ik heb de stand geprobeerd maar mijn card stock scheurt steeds bij de vouw. Groetjes

  • Wat een mooi idee, Boukje!! En wat heb je dit prachtig gemaakt. Groetjes, Michelle

  • Prachtig en goed bedacht! groetjes Betha